Asiantuntevaa autotuontia maailmalta Joensuuhun

Yhteystiedot

Autoliike PP MotoStar on autotuonnin kokenut ammattilainen. Toimipisteemme sijaitsee Lehmossa, Joensuun läheisyydessä, mutta autokaupat hoituvat kauttamme kaikkialle Suomeen. Tarvittaessa toimitamme tuontiauton tai muun valitsemasi ajoneuvon vaikkapa kotiovellesi! 


Myymme laadukkaat henkilöautot, pakettiautot, hyötyajoneuvot, moottoripyörät ja trailerit. Mikäli kiinnostuit, soita ja kysy lisää! Tutustu myös alla tarkemmin palveluihimme.

Kysy lisää!

Laadukkaat tuontiautot

Myymme asiakkaillemme vain tarkkaan valikoituja, laadukkaita ja täydellisen käyttöhistorian omaavia tuonti- ja vaihtoautoja. Voit antaa meille toimeksiannon tarpeisiisi sopivan henkilöauton tai muun ajoneuvon maahantuonnista. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme valikoida parhaat autot myyntiin.

Pyrimme täyttämään asiakkaidemme kaikki toiveet, joten voit tilata meiltä tarpeisiisi räätälöidyn tuontiautopaketin. Tarvittaessa auto toimitetaan kotisi eteen niin, että pääset nousemaan suoraan rattiin. Jätä tuontiauton käytännön asiat ja paperityöt meidän huoleksemme. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja!

Moottoripyörät ja muut ajoneuvot

Henkilöautojen lisäksi hoidamme myös mm. moottoripyörien ja pakettiautojen myyntiä. Kerro meille, minkälaista ajoneuvoa etsit, ja me toteutamme toiveesi! Hoidamme kaupat turvallisesti ja luotettavasti.

Kaikki myymämme ajoneuvot ovat ensiluokkaisesti varusteltuja ja kunnoltaan moitteettomia. Tee autokaupat kanssamme – meidän avullamme vältyt ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa!


Meiltä myös vanhan autosi jälleenmyynti!

Autoliike PP MotoStar hoitaa ammattitaidolla nykyisen autosi tai moottoripyöräsi jälleenmyynnin. Myyntipalkkio sovittavissa tapauskohtaisesti, kysy lisää tai sovitaan tapaaminen liikkeeseemme. 

Yhteystiedot

Ajankohtaista